VVS i Malmö

Välkommen till Vvs Pågarna!

Oavsett du är privatperson, företag eller representerar kommun ser Vvs Pågarna i Skåne glatt fram emot att höra från dig som kund. Vi tar sig an de flesta typer av uppdrag inom vvs; både stora- som små jobb på olika platser i södra Sverige. Nöjda kunder är ledord i verksamheten där goda kundrelationer alltid eftersträvas oavsett uppdragets storlek.

 

Under ständig utveckling

Även om Vvs Pågarna är ett tämligen nystartat företag i branschen erbjuds kunder fullt utbildade och skickliga rörmokare med stor branscherfarenhet. Samtidigt är företaget en aktör med blicken riktad mot framtiden, vilket innebär att den interna utvecklingen aldrig avstannar. Här uppdateras kontinuerligt teknik och kunskap inom företaget för att i bästa möjliga mån erbjuda kunder en service av allra högsta kvalitet. Ett modernt företag med stark framtidstro med andra ord!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Vvs Pågarna AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

VVS i Malmö

Innovation och kvalitet

Vid Vvs-jobb gäller det att besitta en hög grad av kompetens och vana i yrket för att säkerställa att ett problem åtgärdas på rätt sätt. Detta är något Vvs Pågarna utan tvivel representerar i alla led. Företaget drivs av en innovativ styrka och en genomgående hög kvalitet i så väl det utförda arbetet som de produkter som används. Att anlita företaget innebär att jobbet blir korrekt, professionellt och säkert utfört. Dessutom alltid i rätt tid samt till rätt pris.

 

Tjänster inom Vvs

Företagets affärsidé handlar om att erbjuda kunder produkter av hög kvalitet till rimliga priser. Du kan anlita deras rörmokare för de flesta tjänster så som regelbunden service, underhåll, felsökningar och reparationer, nyinstallationer, renovering och stopp i avlopp. Den samlade branscherfarenheten innebär alltså ett flexibelt utbud gällande tjänster där du exempelvis kan anlita samma rörmokare för olika jobb.

Våra tjänster

Service/Underhåll  - Vvs Pågarna AB

Service/Underhåll

Reparationer - Vvs Pågarna AB

Reparationer

Felsökning - Vvs Pågarna AB

Felsökning

Nyinstallation - Vvs Pågarna AB

Nyinstallation

Entreprenad - Vvs Pågarna AB

Entreprenad

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Professionella rörmokare

Att på egen hand ta sig an låt säga ett stopp i ett avlopp är ingenting du garanterat fixar bara av att vara “händig”. Denna typ av hantverksjobb är ingenting du lär dig över en natt – det kräver utbildning, erfarenhet och händighet. Hos Vvs Pågarna är samtlig personal utbildad, vilket bevisas genom rörmokarnas innehavande av branschcertifikat. Det innebär i sin tur en trygghet för dig som kund eftersom problemet inte bara blir åtgärdat utan även på rätt sätt, vilket exempelvis förebygger att fler problem uppstår framöver. De kvalitetsprodukter som används av företaget spelar också en viktig roll när det kommer till hur bra slutresultatet faktiskt blir.

 

Ett lokalt, men flexibelt företag

Utbildad och erfaren hantverkspersonal är ingen självklarhet idag då färre tenderar att söka sig till den här typen av yrken. Därför kan det vara svårt att hitta rätt hantverkare till ett akut uppstått problem. Vvs Pågarna har sin fasta bas i Dösjebro, men företaget tar sig an uppdrag från kunder på vitt skilda platser runt om i södra Sverige. Det innebär att du har möjlighet att få hjälp av professionell och erfaren vvs-personal även om du inte befinner dig på samma geografiska plats som företaget. Vvs Pågarna utför dessutom inte bara jobbet korrekt utan även med kvaliteten i fokus. En kontinuerlig och nära dialog med kunden är också en självklarhet.